Idegrundlag

Succesfuldt lederskab udspringer af viljen til vækst og fremgang.

Visionært lederskab kommer gennem selvindsigt og evnen til at forudse og spotte fremtidige tendenser.

Den moderne topleder må mestre dette for at lykkes. Det gælder på det personlige plan og professionelt i rollen som frontløber og fyrtårn for virksomheden. Kravene er nøjagtig de samme, når toplederen indgår i et krævende ledelsesteam.

Nøglen til at lykkes i moderne lederskab er at opnå bedre balance i både lederjob og privatliv. Dette personlige arbejde kræver mod og vilje.

At ændre det personlige fundament for lederrollen udfordrer alle sanser. Kombinationen af nøgtern faglighed og Afrikas storslåede natur er det helt rette element til at arbejde med de personlige kompetencer og mønstre, som al ledelse udspringer af. Vi glæder os til at byde velkommen og guide dig gennem en 180 graders ’turn around’ af dit personlige lederskab.

Sotho tilbyder et velfunderet professionelt forløb baseret på et optimalt match af undervisernes mangeårige erfaring. Nærkontakten med det afrikanske kontinent udnyttes i et aktivt samspil, hvor alle sanser påvirkes i Sotho’s særlige scenarie for selvindsigt, kommunikation og personlig udvikling.


Leadership in Balance

Med den voksende efterspørgsel på kvalificeret lederkapacitet bliver det en uundgåelig udfordring, at en leder skal kunne møde krav og forventninger som topleder.

Derfor er det afgørende, at den enkelte leder er bevidst om virksomhedens udfordringer og egne prioriteringer. Kun derved opnås et realistisk billede af krav og præstationer i ledelse over tid.

Det er essentielt at den enkelte topleder kender sine resurser og vælger den rigtige balance mellem handlekraftig ledelse og personlig refleksion. Den selvbevidsthed er hele grundlaget for den socialt bevidste leder og er en helt afgørende faktor for et velfungerende teamsamarbejde, hvor engagement og innovation kan udfoldes.

Mennesker er forskellige, men alle har brug for at skabe balance mellem det igangsættende, aktive og ekspansive og modsat; det indsigtsfulde, reflekterende, sanselige og relationelle. Det er fundamentet for Leadership in Balance