Indkvartering

Omgivelserne på Blyde Wildlife Estate er et perfekt udgangspunkt for refleksion, inspiration og forandring. Hver deltager får naturligvis sit eget luksuriøse værelse med bad og toilet og god plads til store tanker.

Der er fri adgang til fitnessrum, tennisbane, squashbane, swimmingpools, bar & restaurant og lækre klubfaciliteter til fri afbenyttelse, ligesom Estaten tilbyder spa-bahandlinger, massage mv. Fra klubhusets store veranda er der en betagende udsigt over den smukke, afrikanske natur. Det sker ofte, at giraffer, zebraer, gnuer, empalaer og andre dyr hilser på helt tæt på husene.

Om Blyde Wildlife Estate

Estaten er danskejet. Søren Nielsen købte i 2002 området sammen med sine forældre, Lisbeth og Jørgen Nielsen, og har siden udstykket jord og opført de cirka 40 huse samt en lang række fælles faciliteter. Estaten er under stadig udbygning og udvikling.

Stedet har en professionel stab bestående af direktør, daglig manager, sikkerheds- og servicepersonale, professionel bemanding i restauranten og dygtige lokale kokke.

Manageren hjælper gerne med at arrangere udflugter som game drives i Kruger Park, kør-selv ture i omegnen, jagt, river rafting, elefantridning, flyvning i varmluftsballon, flodture, sejlads, helikopterture, og bush walks med løveunger.

Jonas Frank Johannesen skriver om sine oplevelser under ophold i Kit Sanne Nielsens hus under Fodbold VM, juni 2010:

"Lad mig starte med at sige, at næste lige gyldigt hvor gode fotografier man har set af stedet, så kan de ikke leve op til virkeligheden! Når man kryber ind under myggenettet i den seng der står i midten af ens 50 kvm store soveværelse og nyder udsigten til Drakensberg-bjergene gennem vinduet, så ved man, at man er et meget specielt sted i denne verden! Og ja, den samme udsigt kan naturligvis nydes fra den store delvist overdækkede terrasse. Her var det næsten som om vi ikke ydede huset nok respekt ved kun at sidde to ved det bord på terrassen, der var så stort at det næsten bad om en større komsammen eller en mindre fest i poolen med den skønne udsigt. Området var desuden fantastisk og virkede meget sikkert, flodheste i floden og giraffer gående omkring på vejene gav indtryk af et sted der tilbød så meget, at man næsten ikke havde behøvet at tage på safari andetsteds. Håber jeg kommer derned igen – alle mine anbefalinger."