Team & individ

Kravet om succes for virksomheden og forventningen om et visionært, kreativt og engagerende lederskab møder den moderne topleder fra både top og bund i hierarkiet, og netop det spændingsfelt er på samme tid en udfordring og en gave alt efter temperament og personligt udgangspunkt.

Til gengæld ved vi fra mange års erfaring med udvikling af toplederes kompetencer, at der netop på dette felt kan opnås markante resultater gennem en målrettet og koncentreret indsats.

De resultater, vi sigter mod i det særlige Sotho Program for lederudvikling i Leadership in Balance’s regi, er målbare og defineres og dokumenteres i tæt samarbejde med deltagerne.

Det helt særlige ved arbejdet med din udviklingen af dit personlige lederskab i Sotho forløbet sigter mod en indsigt og udvikling af kompetencer, som er direkte implementérbare i dit daglige virke.

Sotho er rettet mod ibrugtagelse og konkret anvendelighed i din daglige ledelse, så dine nye kompetencer løfter din daglige ledelse.
Sotho tilbyder to forløb:

1. Sotho Individuel Lederudvikling

for den enkelte topleder. Et individuelt tilrettelagt uddannelsesforløb, som er individuelt skræddersyet til dig i din personlige lederudvikling, hvor vi matcher dig med andre i en nøje afbalanceret gruppe, som kan inspirere hinanden undervejs og efterfølgende.

2. Sotho Team ledelsesudvikling

for faste lederteams i samme virksomhed. Dette Sotho program skræddersyes i samarbejde med jer og tilpasses dit lederteams særlige udfordringer. Her arbejder vi med det fælles lederskab i et aktuelt team, for eksempel i direktion, bestyrelse eller projektleder team.

Se eksempel på et ugeprogram med den særlige modulopdeling i morgen, formiddag, eftermiddag og aften. Der indlægges slots med plads til personlig evaluering og eventuel ønske om individuel sparring med de faste undervisere i løbet af ugen, ligesom der vil være mulighed for at gøre aktiv brug af de mange inspirerende faciliteter, området byder på.